Recept.sk Jedlá, ktoré chcete uvariť a ochutnať

Menu
Dezertné jahodové víno (samotok)

Dezertné jahodové víno (samotok)

Čistý sirup rozriedime rovnakým množstvom vody, okyslíme 10 g kyseliny na 1 l šťavy a zakvasíme čistou kultúrou kvasiniek. Ohodnotiť recept.

Podobné recepty ako Dezertné jahodové víno (samotok)

Dezertné jahodové víno

Dezertné jahodové víno

3. Zakvasíme len čistou kultúrou kvasiniek. Po stočení z kvasníc mladé víno pricukríme (5 až 10 dkg cukru na 1 l vína). Ohodnotiť recept.

Podobné recepty ako Dezertné jahodové víno

FOTORECEPT: Jahodový sirup

FOTORECEPT: Jahodový sirup

Šťavu z jahôd dáme do čistého hrnca, pridame 1,5 kg cukru a jednu polievkovú lyžicu kopcom kyselinu citrónovú. Cukor necháme rozpustiť.

Podobné recepty ako FOTORECEPT: Jahodový sirup