Šalát z červenej repy
2
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
červená repa
100
g
jablko
100
g
ementálsky syr
1
ks
cibuľa
1
ks
citrón
postup
Najskôr umyjeme červenú repu, uvaríme ju vo vode do mäkka, scedíme, ošúpeme a nakrájame na tenké plátky alebo na kocky. Ošúpeme jablká, jadrovníky z nich odstránime a spolu s ementálskym syrom nakrájame na menšie kúsky. Očistíme cibuľu a nasekáme nadrobno. Všetky suroviny spolu riadne premiešame. Zmes polejeme citrónovou šťavou a necháme postáť na chladnom mieste. Pre ostrejšiu a výraznejšiu chuť sa do šalátu môže pridať strúhaný chren.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.