FOTORECEPT: Bielkové rezy
75
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
5
ks
vaječný bielok
150
g
hladká múka
60
g
kandizované ovocie
60
g
orechy
150
g
práškový cukor
1/2
ks
vanilkový cukor Dr Oetker
postup
2.
Cukor vyšľaháme s bielkami. Pridáme ostatné suroviny a vylejeme do srnčieho chrbáta. Dáme piecť na 160 stupňov, no nedopečieme celkom, len do polovice.
3.
Po upečení cesto prikryjeme vlhkou utierkou a necháme vychladnúť.
4.
Vychladnuté cesto narežeme na tenké plátky, ktoré dáme na plech.
5.
Dáme do rúry 110 stupňov a necháme sušiť do slabohnedá - asi 45 minút.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
helkahelenka
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.