Kakaová roláda s čučoriedkami
20
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
6
ks
vajcia
6
PL
kryštálový cukor
6
PL
polohrubá múka
1/2
balíček
kypriaci prášok do pečiva DrOetker
2
PL
kakao
Plnka
250
ml
šľahačková smotana
1
balíček
stužovač šľahačky
3
PL
cukor práškový
1
pohár
čučoriedka
postup
Z bielok vyšľaháme tuhý sneh s polovicou cukru. Žĺtka vyšľaháme do peny so zvyšným cukrom, pridáme múku zmiešanú s práškom do pečiva a kakaom. Nakoniec zľahka vmiešame vyšľahaný sneh. Cesto rorotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme pri teplote cca 180°C cca 20 minút. Upečený korpus som stočila priamo s papierom na pečenie do vlhkej utierky. Necháme vychladnúť. Naplníme vyšľahanou šľahačkou a čučoriedkami. Ľubovoľne ozdobíme. Dáme stuhnúť do chladničky.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Kejty28
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.