FOTORECEPT: Restovaná kuracia pečeň na cibuli
2
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
kuracia pečeň
2
ks
cibuľa
podľa chuti
olej rastlinný, majorán, korenie čierne mleté, soľ
postup
Dnes som si spravila obedovú rýchlovku. Niekto jedol s chlebom, iní v zemiakovej placke.
1.
Kuraciu pečeň umyjeme, nakrájame na drobnejšie.
2.
Na oleji v panvici osmahneme cibuľu, na hrubšie pokrájanú.
3.
Pridáme kuraciu pečeň a restujeme. Pridáme korenie a majorán. Ku koncu pridáme aj soľ.
4.
Pripravíme si zemiakovú placku klasicky zo strúhaných zemiakov, soli, majoránu, rasce, čierneho mletého korenia a hladkej múky na oleji opečieme.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dorisa
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.