FOTORECEPT: Pečienkové rizoto s kokosovým mliekom
3
porcie
stredná
náročnosť
ingrediencie
500
g
kuracia pečeň
250
g
ryža
1
KL
kokosový tuk
4
ks
cibuľa
1
KL
soľ
1/2
KL
mleté čierne korenie
1
dl
kokosové mlieko
1
ks
pór
postup
1.
Cibuľu nakrájame nadrobno a na kokosovom oleji ju osmažíme. Potom k nej pridáme nadrobno nakrájanú kuraciu pečeň.
2.
Pečeň zprudka opečieme, prisypeme surovú ryžu a premiešame. Zalejeme cca 800 ml vody a na miernom plameni dusíme, pokým sa všetka voda neodparí a ryža nebude mäkká.
3.
Po asi 20-tich minútach zmes okoreníme soľou, čiernym mletým korením a prilejeme mlieko. Necháme asi 2 minúty povariť a potom sporák vypneme. Pod pokrievkou necháme rizoto dôjsť cca 5 minút.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.