Paradajky plnené tuniakom v olivovom oleji
2
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
veľká paradajka
160
g
tuniak Calvo v olivovom oleji
podľa chuti
morská soľ
podľa chuti
čierne korenie
trochu
chilli lupienky
2
PL
zelené nakrájané olivy
čerstvá petržlenová vňať
1
ks
citrón
1
ks
červená cibuľa
1
strúčik
cesnaku
trochu
extra panenský olivový olej
postup
1.
Vydlabeme paradajky, vnútro nakrájame s cibuľkou, čerstvou vňaťou a zmiešame s tuniakom v olivovom oleji. Dochutíme morskou soľou, korením, citrónovou šťavou a chilli podľa chuti.
2.
Paradajky naplníme pripravenou zmesou a vrch môžeme dozdobiť čerstvou petržlenovou vňaťou.
3.
Snack môžeme využiť aj ako vhodnú chuťovku pred party, pričom podávame v kombinácii s listovým šalátom, pokvapkaný extra panenským olivovým olejom.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.