Fašírky
5
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
bravčové mäso mleté
2
ks
krajec chleba
1
dl
mlieko
5
strúčikov
cesnaku
1
ks
cibuľa
2
ks
vajce
trochu
mleté čierne korenie
trochu
soľ
trochu
majoránka
štipiek
strúhanka
postup
1.
Chleba nakrájame na kocky, dáme do misky, a zalejeme mliekom. Necháme napučať. Nakrájame cibuľku na jemno a aj s prelisovaným cesnakom pridáme k mletému mäsu.
2.
Ďalej pridáme vajcia, čierne mleté korenie, soľ, a majoránku. Chleba vyžmýkame z mlieka, a pridáme k mäsu. Dobre prepracujeme celú hmotu, a necháme chvíľu postáť.
3.
Vytvarujeme guľky a obalíme v strúhanke. Vyprážame na rozohriatom tuku z oboch strán do zlatista. Podávame so zemiakmi.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
exotka402
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.