Pečený hermelín s tymiánom
4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
hermelín
4
ks
šampiňóny
štipiek
tymian
1
PL
olej
1
ks
citrónová šťava
štipiek
soľ
postup
1.
Z alobalu alebo papieru na pečenie vystrihneme štyri štvorce tak, aby sme do každého zabalili celý syr. Štvorce potrieme olejom a na každý položíme jeden hermelín. Šampiňóny umyjeme, očistíme, nakrájame na tenké plátky. Syry osolíme, poukladáme trochu šampiňónov a posypeme štipkou tymiánu.
2.
Všetko dôkladne zabalíme do alobalu, položíme na plech a vložíme do vopred predhriatej rúry na 10 minút a pečieme pri teplote 200°C. Hermelíny vyberieme z alobalu, posypeme čerstvým tymiánom. Citrónovú šťavu podávame zvlášť.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.