FOTORECEPT: Špenátové rizoto s čiernymi olivami
stredná
náročnosť
ingrediencie
300
g
ryža basmati
500
g
mrazený špenát
2
ks
cibuľa
1
KL
olej
100
g
čierne olivy
1
KL
mleté čierne korenie
3
KL
soľ
5
PL
sójová omáčka
postup
1.
Ryžu prepláchneme a uvaríme podľa návodu.
2.
Cibuľu nakrájame na pásiky a na oleji ju dohneda osmažíme.
3.
K osmaženej cibuli pridáme rozmrazený špenát, soľ, čierne mleté korenie a sójovú omáčku.
4.
Zaleje cca 300 ml vody a všetko spolu varíme 10 minút.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.