FOTORECEPT: Domáca margotka
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
ks
Marina keks
200
g
kokos
100
g
palmarín
350
g
kryštálový cukor
1
dl
vody
rumová aróma Dr Oetker
1
ks
vanilkový cukor Dr Oetker
tmavá čokoládová poleva
postup
Jednoduchý nepečený zákusok.
5.
a na dno nalejeme trocha roztopenej čokolády tak,aby pokryla cele dno.Necháme stuhnúť.
8.
zalejeme rozvareným cukrom,pridáme maslo a miešame kým sa nerozpustí.
11.
a rozložíme na plech.Urovnáme a povrch polejeme čokoládovou polevou.necháme stuhnuť.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
anka813
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.