FOTORECEPT: Cheesecace s čerešňami a višňami
8
porcií
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1,5
balíčky
maslové a celozrnné sušienky
2
PL
kokosový olej
3
PL
ovocný džem
500
g
tvaroh jemný
1
balíček
vanilkový cukor
500
g
čerešne a višne
1
balíček
želatina DrOetker
podľa chuti
ovocný toping na ozdobu, 2PL cukor do ovocia
postup
Moj prvý koláčik tohoto typu.
2.
Ovocie dáme na šporák, pridáme cukor ne necháme prejsť varom. necháme vychladnúť. Šťavu zlejeme.
3.
keksy zomeliemem pridáme kokosový tuk, ovocný džem
5.
cesto vtlačíme do tortovej formy, vyzdvihneme aj po okrajoch.
6.
želatinu vmiešame do šťavy z ovocia, zohrejeme, miešame, dodržiavame pokyny z obalu. Potom pridáme tvaroh a dokonale premiešame.
7.
Na korpus z keksov dáme čerešne a višne, nakoniec tvarohovú hmotu.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dorisa
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.