Nepečený srnčí chrbát, FOTORECEPT
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
balíček
bb puding
1
ks
vajce
200
g
práškový cukor
1
PL
kakao
1
kocka
margarín / maslo
1
KL
rumová aróma
1/4
balíček
piškóty
50
g
orechy
postup
Nepečaná klasika (nielen) na Vianoce...
1.
Do hrnca si dáme najskôr roztopiť margarín alebo heru
2.
Potom pridáme práškový cukor chvíľu povaríme do masy potom pridáme puding a necháme na jemnom plameni. Pridáme ostatne ingrediencie (pokial vam veľmi zhustne možete priliať trošičku mliečka ale nemusíte)
3.
Hotovú masu nalejeme do celofánom vystlanej nadoby.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
kajusiQQ
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.