Panenka na spôsob mäsiara
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
bravčová panenka
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
50
g
maslo
1
ks
cibuľa
3
ks
kyslá uhorka
200
g
šunka
1
zväzok
petržlenová vňať
postup
Bravčovú panenku nakrájame na prst hrubé plátky, posypeme soľou a čiernym korením. Uhorky a šunku narežeme na čo najtenšie pásiky. V rozmernej panvici na roztopenom masle speníme najemno nasekanú cibuľu, pridáme mäso a spolu ich opečieme. Keď je mäso mäkké a upečené do červena, pridáme pásiky uhoriek, šunky a ešte 2 minúty ich spolu pečieme. Posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou a ozdobíme troškou farebnej zeleniny.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.