Hovädzie so zeleninou
4
porcie
stredná
náročnosť
ingrediencie
4
plátky
hovädzia sviečkovica
50
g
hladká múka
2
PL
olej
30
g
tuk
40
g
paradajkový pretlak
500
g
mrazená zeleninová zmes
300
g
mäsový vývar
2
PL
kečup
100
ml
víno
štipiek
cukor
podľa chuti
soľ
postup
Do roztopeného tuku pridáme paradajkový pretlak, zeleninu, podlejeme časťou vývaru a dusíme. Naklepané rezne osolíme a obalíme v múke. Na horúcom oleji ich opečieme na oboch stranách. Potom ich aj s výpekom preložíme do rajnice, v ktorej sme rozmrazili zeleninu. Prikryté dusíme, občas podlievame vývarom. Mäkké rezne vyberieme na misu. Zeleninu dochutíme kečupom, cukrom a soľou, podlejeme červeným vínom a po prevretí ju navrstvíme aj so šťavou na rezne.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.