FOTORECEPT: Pečený pstruh
2
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
pstruh
1
strúčik
cesnaku
6
plátkov
citrón
korenie na ryby
soľ
mleté čierne korenie
petržlenová vňať
tymian
3
plátky
maslo
postup
3.
Z každej strany si ho osolíme a okoreníme čiernym korením a korením na ryby, vložíme do zapekacej misky.
4.
Narežeme povrchu niekoľko zárezov. Do vnútra dáme petržlenovú vňať, tymián a plátky masla a citrónu.
5.
Niekoľko si necháme aj na vrch pstruha, kde pridáme ešte strúčik cesnaku.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.