Pridať recept

Chutné bravčové kolienko

4
porcie
55
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
údené bravčové koleno
5 strúčikov
cesnaku
2 ks
cibuľa
2 ks
bobkový list
1 liter
bujón
soľ
mleté čierne korenie
mletá rasca

postup

1.
Údené bravčové koleno dáme do pekáča, narežeme na ňom kožu, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a posypeme mletou rascou. Potrieme ho roztlačeným cesnakom, obložíme kolieskami cibule, pridáme bobkové listy a zalejeme bujónom.
 
2.
Pečieme asi 45 minút na 200 stupňoch. Podľa potreby podlievame vodou alebo bujónom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Cesnak
Ako správne konzumovať cesnak, aby sme využili čo najviac jeho fantastických benefitov
O cesnaku sa často hovorí ako o prírodnom antibiotiku. Už naše staré mamy využívali jeho liečivé účinky...
Pečené koleno
Najchutnejšie pečené bravčové koleno: Mäso šťavnaté a koža krásne chrumkavá, toto sú jeho TAJOMSTVÁ + recepty
Výborný kúsok mäsa, ktorý si obľúbite hneď v niekoľkých receptoch. Nečakajte na letnú grilovačku a upečte...
Cesnakovo – šunkové rolky
Cesnakovo – šunkové rolky: Zmiznú skôr, ako stihnú vychladnúť
Kysnuté cesto potreté nátierkou z masla, čerstvej pažítky a voňavého cesnaku zrolované spolu so šunkou a syrom.
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Cesnak, hoci pre niektorých mimoriadne chutný a je neoddeliteľnou súčasťou takmer každého jedla. V kuchyni ho...
Cesnak obohatí váš pokrm, ale pri jeho spracovaní buďte opatrní. Často robíme túto chybu
Cesnak obohatí váš pokrm, ale pri jeho spracovaní buďte opatrní. Často robíme túto chybu
Bez cesnaku by bola naša kuchyňa chudobnejšia. Táto zelenina jednoznačne obohacuje chuť jedál, a aj keď...