Chutné bravčové kolienko
4
porcie
55
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
údené bravčové koleno
5
strúčikov
cesnaku
2
ks
cibuľa
2
ks
bobkový list
1
liter
bujón
soľ
mleté čierne korenie
mletá rasca
postup
1.
Údené bravčové koleno dáme do pekáča, narežeme na ňom kožu, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a posypeme mletou rascou. Potrieme ho roztlačeným cesnakom, obložíme kolieskami cibule, pridáme bobkové listy a zalejeme bujónom.
2.
Pečieme asi 45 minút na 200 stupňoch. Podľa potreby podlievame vodou alebo bujónom.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
mars422
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.