Segedín
70
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1/2
kg
bravčové pliecko
cibuľa
1/2
kg
kyslá kapusta
1
téglik
smotana na varenie
1
téglik
kyslá smotana
olej
1
liter
bujón
2
PL
polohrubá múka
soľ
mleté čierne korenie
majorán
mletá červená paprika
postup
1.
Cibuľu nakrájame na drobné kocky a osmažíme na oleji. Pridáme na kocky nakrájané mäso a sprudka osmažíme.
2.
Osolíme, okoreníme, pridáme majorán a červenú papriku. Podlejeme bujónom a necháme mäso dusiť do polomäkka. Potom k mäsu pridáme kyslú kapustu a spolu dusíme, kým nie je mäso hotové.
3.
Zvlášť si zmiešame smotanu na varenie s kyslou smotanou a múkou. Vlejeme k mäsu a za stáleho miešania privedieme do varu.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.