Grilovaný Encián s medovými toastami
2
porcie
10
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
70
g
rukola
20
ks
cherry paradajky
6
ks
toastový chlieb
1/2
ks
citrón
6
KL
med
2
ks
plesňový syr
4
kvapky
olivový olej
postup
1.
Očistíme si rukolu a cherry paradajky. Rukolu rozdelíme na dva tanieriky a nakrájame cherry paradajky na polovičky.
2.
Medzi tým na rozohriatej panvici (bez oleja, bez masti) opečieme toast z oboch strán. Opečené toasty natierame z jednej strany medom podľa vlastnej chuti.
3.
Na tej istej panvici bez oleja pripravíme encián. Z oboch strán ho ugrilujeme.
4.
Hotový encián uložíme na tanier a hneď podávame. Po rozkrojení syra sa vnútro krásne roztečie.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.