Pstruh v slanine
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
pstruh
soľ
2
strúčiky
cesnaku
1
ks
šťava z citróna
4
PL
kôpor
100
g
syrokrém
100
g
slanina
50
g
maslo
vývar
postup
Pstruhy očistíme, umyjeme, osušíme, nasolíme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Nasekaný cesnak zmiešame s nasekaným kôprom, Lučinou a takto pripravenou zmesou naplníme pstruhy. Pstruhy obalíme slaninou a poukladáme vedľa seba do zapekacej misy. Podlejeme vývarom, pridáme maslo a pečieme pri teplote 220 oC asi 20 minút.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk