Šampiňóny s vajcami
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
šampiňóny
trochu
citrónová šťava
50
g
maslo
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
4
ks
vajce
postup
Očistené šampiňóny olúpeme, opláchneme v studenej vode, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme chvíľu odležať. Potom ich pokrájame na plátky, dáme na roztopené maslo a dusíme. Keď sa voda vydusí, pridáme soľ, mleté čierne korenie, vajcia a za stáleho miešania necháme zhustnúť. Podávame hneď, lebo huby sa nemali zohrievať.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.