Koláč s tekvicou
nízka
náročnosť
ingrediencie
100
g
hladká múka
2
ks
vajce
500
g
tekvica
100
g
nasekané vlašské orechy
50
g
kryštálový cukor
1
balíček
kypriaci prášok do pečiva
1
dl
med
postup
Tekvicu nastrúhame na jemno a zmiešame ju so zvyškom ingrediencií, ale okrem medu. Plech vymastíme maslom a posypeme strúhankou. Na tento plech nalejeme zmes a budeme piecť pri teplote 130°C približne 40 minút. Približne 10 minút pred dopečením koláč potrieme tenkou vrstvou medu a necháme dopiecť.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.