Praženica so slepačím mäsom
4
porcie
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
ks
sliepka
2
PL
masť
1
ks
cibuľa
mletá rasca
4
ks
vajce
vegeta
postup
1.
Sliepku uvaríme v slanej vode. Mäso oberieme a pokrájame na malé kocky.
2.
Na masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme mäso, mletú rascu a chvíľu opečieme. Potom podlejeme trochou vývaru a pod pokrievkou dusíme.
3.
Rozšľaháme vajíčka, pridáme vegetu a potom nalejeme na panvicu k mäsu. Miešame, kým nezhustne. Podávame so zemiakmi alebo ryžou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.