Nátierka z fazule a tekvice
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
1/4
hrnček
fazuľa
1
plátok
tekvica
1/2
KL
sójová omáčka
trochu
saturejka
1
ks
cibuľa
trochu
olej
podľa chuti
soľ
postup
1.
Fazuľu varíme obvyklým spôsobom so saturejkou a soľou. Uvaríme ju domäkka.
2.
Tekvicu pokrájame na malé kocky a podusíme ju na opečenej cibuľke.
3.
Uvarenú, scedenú fazuľu rozmixujeme alebo pomelieme na mäsovom mlynčeku.
4.
Pridáme podusenú tekvicu, zmiešame so sójovou omáčkou. Nátierku dôkladne vyšľaháme.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.