FOTORECEPT: Domáci špenát
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
čerstvý špenát
2
strúčiky
cesnaku
mlieko
1
PL
múku
postup
Umyjem si spenat. Vo vriacej vode ho povarim 1minutku, potom ho nadrobno nakrájam. Cesnak si nadrobno nakrájam a opražím na oleji. Pridám 1PL múku, potom pridám špenát a mlieko. Mlieka dávam toľko, aby mi ten špenát zakrylo. Povarím asi tak 5 minút a dám pár kvapiek octu, dochutím soľou a nechám to ešte takých 10 minút variť. Moja rada je, že treba občas miešať, aby zo spodu neprihorel.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.