Kurací vývar s pečeňovými haluškami
6
porcií
75
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
kuracie stehno
2
ks
mrkva
1
ks
petržlen
1
ks
kaleráb
150
g
kuracia pečeň
1
ks
vajce
2
PL
strúhanka
petržlenová vňať
podľa chuti
vegeta
2000
ml
voda
podľa chuti
soľ
podľa chuti
čierne korenie
postup
1.
Kuracie stehno umyjeme, dáme variť. Mrkvu, petržlen a kaleráb očistíme, umyjeme a prekrojíme. Vložíme k stehnu, ochutíme vegetou, soľou a korením a necháme variť 60 minút.
2.
Pripravíme si halušky. Pečeň umyjeme, osušíme a rozmixujeme. K pečeni pridáme vajce, ochutíme soľou a korením. Zahustíme podľa potreby strúhankou.
3.
Pomocou haluškára vhodíme do polievky halušky. Varíme 10-15 minút. Na záver pridáme nasekanú petržlenovú vňať.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.