FOTORECEPT: Zapekané cestoviny s ovčím syrom
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
ovčí syr
cestoviny
šunka, saláma
1
téglik
smotana na šľahanie
2
ks
vajce
cesnaku
postup
1.
Opečieme si šunku prípadne aj salámu, pridáme 2 vajíčka a urobíme praženicu.
2.
Nakoniec po vypnutí pridáme trochu z ovčieho syru a premiešame.
3.
Druhú časť ovčieho syru som na začiatku nakrájala na plátky a osolila, okorenila a potrela roztlačeným cesnakom.
4.
Uvaríme si cestoviny, ktoré preložíme do misy z jánskeho skla. Na cestoviny dáme praženicovú zmes, jemne premiešame a na vrch rozdrobíme zvyšný ovčí syr.
5.
Všetko zalejeme smotanou na šľahanie.
6.
Dáme piecť na 180 stupňov, kým sa smotana nezapečie.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.