Papriková omáčka
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
cibuľa
3
strúčiky
cesnaku
500
g
paprika
2
PL
olivový olej
mleté čierne korenie
soľ
cukor
ocot
postup
1.
Semená odstraníme z paprík a potom ich pokrájame aj spolu s cesnakom a cibuľou. Zeleninu pomelieme alebo rozmixujeme.
2.
K takto spracovanej zelenine prilejeme olej. Osolíme, okoreníme a ochutíme octom a cukrom. Za častého miešania pomaly varíme omáčku približne štvrť hodinku. V prípade potreby ju podlievame. Hustú omáčku môžeme podávať spolu s baraním mäsom.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.