Domáci kečup
10
porcií
150
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
2
kg
paradajka
5
ks
paprika
5
ks
cibuľa
1/2
KL
škorica
1/2
KL
mleté korenie
1
KL
soľ
trochu
drvené klinčeky
trochu
muškátový orech
50
ml
ocot
50
g
cukor
postup
Paradajky, papriku a cibuľu pokrájame na kúsky, osolíme, pridáme klinčeky, zalejeme vodou a rozvaríme. Necháme trocha vychladnúť a prepasírujeme. Prepasírované dáme do hrnca, pridáme strúhaný muškátový orech, korenie, ocot, cukor a škoricu a varíme, kým kečup nemá potrebnú konzistenciu.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
ik777
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.