Jahodovo-tvarohový dezert
nízka
náročnosť
ingrediencie
425
ml
jahodový kompót
1
balíček
jahodový puding
250
g
jemný tvaroh
1
PL
cukor
podľa chuti
citrónová šťava
postup
Kompót precedíme a šťavu z kompótu doplníme tak aby sme mali 300 ml tekutiny. Zo šťavy a pudingového prášku uvaríme hustý puding. Osladíme a pridáme šťavu z citróna. Za občasného miešania necháme vychladnúť. Vmiešame tvaroh a cez vidličku popučené jahody. Jemne premiešame a necháme dobre vychladnúť.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
diabambulka
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.