Hubová omeleta
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
8
ks
vajce
250
g
čerstvé huby
trochu
olej
1
ks
cibuľa
trochu
petržlenová vňať
podľa chuti
soľ
postup
1.
Huby nadrobno pokrájame, osolíme, posypeme petržlenovou vňaťou a udusíme na oleji spolu s posekanou spenenou cibuľou.
2.
Udusené huby zmiešame s trošku vody a rozšľahanými vajciami, osolíme a zo zmesi upečieme 4 omelety.
3.
Podávame s chlebom, pečivom alebo so šalátom zo surovej zeleniny.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.