Mäsko s broskyňou
40
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
bravčové karé
šunka
plátkový syr
broskyňový kompót
postup
Bravčové mäso jemne vyklepeme, okoreníme a osolíme. Prudko opečieme na oleji, poukladáme na plech. Na každý plátok mäsa dáme broskyňu, šunku a syr. Môžeme poliať šľahačkovou smotanou. Dáme do trúby na 15 minút, aby bolo mäso mäkké. Podávame s opekanými zemiakmi, ryžou alebo aj kašou. Dobru chuť.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.