Pridať recept

Lečo s klobáskou

ingrediencie

2 ks
klobásky
1 ks
cibuľa
3 ks
paradajka
2 ks
paprika
soľ
čierne korenie
maslo

postup

Na panvici si roztopíme maslo a opražíme na ňom najemno nakrájanú cibuľku. Pridáme nakrájanú klobásku na kolieska a necháme ju osmažiť. Paradajky a papriky si zatiaľ očistíme a nakrájame na menšie kúsky. Pridáme ich na panvicu a za občasného miešania necháme dusiť pod pokrievkou. Keď zeleninka zmäkne, dochutíme soľou a korením. Podávame s chlebom. Dobrú chuť.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
TOP
Bravčový plátok s jemne pikantným lečom
Letná pochúťka z Maďarska za 15 minút! Husté, sýte a lacné jedlo na tie najlepšie spôsoby, takto sa lečo už nikdy nerozvarí a bude krásne chrumkavé!
Výborné letné jedlo z mála surovín a hotové bleskovou rýchlosťou. Vyberte si recept podľa vlastnej chuti...
Domáce lečo
Poctivé domáce lečo z voňavej zeleniny + TRADIČNÝ a rokmi overený recept
Keď sa povie leto v pohári mnohí z nás si predstavia práve lečo.
Párky
Ako uvariť párky a klobásy, aby nepopraskali? Aj takúto jednoduchú vec možno pokaziť!
Zdá sa vám, že na tom nie je čo pokaziť? Omyl! Sú isté pravidlá, ktoré by ste mali dodržiavať, aby vám...
Frankfurtské párky
Máte radi párky? Toto je spôsob, ako ich pripraviť najlepšie a navyše bezpečne!
Varenie obľúbenej raňajkovej pochúťky môže byť karcinogénne. Ako pripraviť párky najlepšie?
Čo znamená biely povlak na klobáse? Dá sa ešte jesť?
Čo znamená biely povlak na klobáse? Dá sa ešte jesť?
Vyberiete klobásu z chladničky a chystáte sa ju nakrájať, keď si všimnete biely povlak na jej povrchu. Čo...
TOP
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín,
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Túžite mať na grilovačke špeciality, ktoré chutia vynikajúco a rovnako dobre aj vyzerajú? Stačí dodržiavať...