Guláš proti upírom
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
hovädzia glejovka
250
g
hovädzie mäso
1
ks
klobása
1
kg
cibuľa
trochu
olej
1
ks
hovädzí vývar
trochu
gulášové korenie
1
ks
čili
1
ks
štipľavá paprika
4
ks
cesnaku
postup
Varíme v tlakovom hrnci. Glejovku a cibuľu pokrájame na drobné kocky a cibuľu opražíme na oleji dohneda. Pridáme glejovku a občas premiešame. To všetko trvá približne 1/2 -3/4 hodiny. Pridáme trocha hovädzieho vývaru a dusíme asi 20 minút. Odkryjeme a dosypeme za vrecúško gulášového korenia, môžeme ešte pridať čili a štipľavú papriku. Varené hovädzie mäso, rozsekané na márne kúsky, nám prekvapujúco poslúži na zahustenie. Do toho všetkého pretlačíme hromadu cesnaku. Podávame s chlebom alebo knedľou.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.