Mandľová torta so smotanou a želatínou
10
porcií
80
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
800
g
jemný tvaroh
150
g
práškový cukor
2
balíčky
vanilkový cukor
150
ml
kyslá smotana
3
ks
vajce
70
g
maizena
5
PL
mlieko
50
g
mleté mandle
postup
1.
Vajcie si vyšľaháme s práškovým a vanilkovým cukrom. Tvaroh si rozmiešame s kyslou smotanou a mandľami. K tomu pridáme vajcia vymiešané s mliekom a maizenou.
2.
Takto pripravenú hmotu dáme do okrúhlej keramickej torty, ktorú sme predtým vymastili a vysypali múkou. Pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 165 stupňov Celzia približne 50 až 60 minút. Vychladnuté tortu ozdobíme ľubovoľným ovocím (hroznom, čučoriedkami, ...).
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.