Vynikajúca omáčka na cestoviny alebo na pizzu
5
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
6
PL
kečup
3
ks
trojuholníkový tavený syr
1
ks
tavený syr v črievku
podľa chuti
soľ
podľa chuti
oregano
postup
1.
Suroviny na prípravu omáčky si pekne prichystáme. Oregano nevynechať, je to veľmi podstatná surovina ktorá omáčke dodáva tú správnu chuť.
2.
Postup je veľmi jednoduchý. Do menšieho hrnčeka vložíme kečup a zahrejeme ho. Keď je zohriaty vhodíme syrové trojuholníčky, pridáme črievkový syr, soľ a oregáno. Omáčku zahrievame a miešame až kým sa syrové trojuholníčky nerozpustia.
3.
Omáčku necháme vychladnúť a podávame so špagetami, kolienkami alebo akýmkoľvek iným druhom cestovín. Dobrú chuť!
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
lucicka11
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.