Maďarská rybia polievka
nízka
náročnosť
ingrediencie
40
g
masť
2
ks
cibuľa
1
PL
mletá červená paprika
soľ
500
g
šťuka
200
g
zemiaky
1
ks
štipľavá paprika
postup
1.
Cibuľu pokrájame na kolieska, opražíme ju na masti, poprášime s červenou paprikou, osolíme a pridáme rozporciovanú šťuku alebo môže byť akákoľvek sladkovodná ryba.
2.
Potom pridáme zemiaky pokrájané na kocky, zalejeme vodou a uvaríme na miernom ohni do mäkka. Predtým než dovaríme rybiu polievku pridáme do nej malú štipľavú papričku alebo feferónku pre pikantnú chuť.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.