Hroznové želé
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
biele alebo modré hrozno
300
ml
hroznová šťava
150
ml
biele víno
8
plátkov
želatína
postup
1.
Želatínu namočíme do vody. Z hrozna otrháme bobule a tie rozpolíme. Bobule navrstvíme do pohárov.
2.
V hrnci zohrejeme hroznovú šťavu, pridáme vyžmýkanú želatínu a víno. Zamiešame, želatínu necháme rozpustiť a zalejeme ňou hroznové bobule a dáme do chladničky. Môžeme ozdobiť šľahačkou.
Podobné recepty
Vieme, čo treba pridať do marinády a mäso sa bude doslova rozplývať na jazyku, len jedna surovina navyše, toto je ona!
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.