Roštenka na rošte s bylinkovým maslom
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
roštenka
soľ
mleté čierne korenie
100
ml
olej
300
g
zemiaky
30
g
maslo
petržlenová vňať
postup
1.
Roštenku umyjeme, odblaníme a nakrájame na rezne, ktoré mierne naklepeme. Okrajové blany narežeme, posolíme, okoreníme a potrieme olejom.
2.
Položíme na rozohriatý rošt a z každej strany pečieme 5-6 minút, pričom mäso občas potrieme olejom alebo výpekom
3.
Upečené roštenky položíme na teplú misu a polejeme výpekom ak sme grilovali na elektrickom grile. Na kažú roštenku uložíme kúsok bylinkového masla a obložíme pečenými zemiakmi.
4.
Bylinkové maslo: Zmäknuté maslo zmiešame s nasekanou petržlenovou vňaťou a zabalíme do potravinovej fólie. Dáme zachladiť do chladničky.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.