FOTORECEPT: Ryžová natural kaša s cuketou a ľanovým semienkom
3
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
120
g
natural ryža
350
ml
sójové mlieko
3
PL
ľanové semienka
2
PL
slnečnicové semienko
1
KL
škorica
1/2
KL
zázvor
1/4
KL
mletý muškátový oriešok
1/2
KL
stévia
1
ks
menšia cuketa
postup
1.
Ryžu (použila som sáčkovú) uvaríme vo vode do mäkka, t.j. 45 min.
2.
Do panvice vylejeme mlieko, pridáme škoricu, zázvor, muškátový oriešok a semienka (ľanové semienka doporučujem rozdrviť - živiny a vitamíny sa tak lepšie dostanú do tela). Premiešame a privedieme k varu.
3.
K zovretému mlieku pridáme nahrubo nastrúhanú cuketu a stéviu.
4.
Nakoniec pridáme uvarenú ryžu. Všetko spolu premiešame a necháme na miernom ohni variť cca 15 min., až vznikne hustejšia kaša.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.