Lososový penový syr
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
mäkký tvaroh
100
g
maslo
1
KL
cibuľa
100
g
údený losos
100
ml
smotana na šľahanie
štipiek
soľ
1
zväzok
pažitka
postup
V miske vymiešame maslo do peny, pridáme pretretý tvaroh, soľ, nasekanú cibuľu, prelisovaného lososa a všetko spolu dobre premiešame. Potom pridáme ušľahanú smotanu a zmes metličkou ľahko vyšľaháme. Hotový syr ozdobíme pažítkou. Podávame ako samostatný pokrm alebo ako nátierku na chlebíčky.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.