Plnené kuracie stehná
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
kuracie stehná - množstvo znásobime podľa potreby
2
ks
rožok
2
ks
vajce
2
ks
šampiňóny
1
ks
cibuľa
1
PL
olej
kuracia pečeň
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
rasca
trochu
vegeta
1
PL
petržlenová vňať
postup
1.
Kuracie stehná osolíme a okoreníme.
2.
Nadrobno pokrájanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme k nej pokrájané šampiňóny, na kolieska nakrájané rožky a spolu opražíme. Potom pridáme pretretú pečeň, soľ, korenie. Po vychladnutí primiešame do zmesi vajcia a posekanú nadrobno petržlenovú vňať.
3.
Plnku naplníme pod kožu kurčaťa. Stehná pokvapkáme olejom a dáme piecť na plech. Pred dopečením dáme na ne trochu masla.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.