Kuracie stehná s pečeňou
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
kuracie stehno
2
PL
olej
1
strúčik
cesnaku
trochu
mletá červená paprika
Plnka
1
ks
rožok namočený v mlieku
1
ks
vaječný žĺtok
1
ks
vaječný bielok
50
g
slanina
1
ks
cibuľa
1
ks
kuracia pečienka
postup
1.
Kuracie stehná pred pečením potrieme zmesou pripravenou z oleja, pretlačeného cesnaku a papriky. Urobíme do nich otvor a naplníme plnkou. Kuracie stehná osolíme, na vrchu narežeme, potrieme olejom a dáme piecť do vyhriatej rúry aspoň na hodinu. Občas podlievame.
2.
Plnka: Nadrobno nakrájanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme pokrájanú slaninu a kuraciu pečienku. Po vychladnutí zamiešame k zmesi rožok, žĺtok a nakoniec vyšľahaný sneh.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.