Vianočný kapor
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1/2
ks
kapor
10
strúčikov
cesnaku
500
g
zemiaky
3
ks
paprika
10
ks
cherry paradajky
1
ks
baklažán
1
ks
cibuľa
soľ
mleté čierne korenie
červená paprika
olej
postup
1.
Pripravíme si dve panvice s olejom. V jednej prudko opečieme nakrájané zemiaky a v druhej zeleninu nakrájanú na väčšie kúsky.
2.
Začneme nakrájaným pórom, pridáme cibuľu, baklažán a papriku. Zeleninu osolíme a okoreníme.
3.
Kapra nasolíme z oboch strán, potrieme roztlačeným cesnakom, posypeme paprikou a kožou hore ho uložíme do vymasteného pekáča.
4.
Obložíme ho orestovanými zemiakmi a zeleninou, pridáme cherry paradajky, pokvapkáme olejom a dáme piecť. Pečieme cca 30 min. pri 180 stupňoch.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.