Kurča v cibuľovej omáčke
nízka
náročnosť
ingrediencie
5
ks
cibuľa
1
ks
kurča
1
kocka
slepačí bujón
1
PL
solamyl
mleté čierne korenie
soľ
olej
bazalka
grilovacie korenie
postup
1.
Kurča umyjeme, osušíme a pokrájame na porcie, potom ho osolíme a okoreníme a posypeme posekanou bazalkou. Olej zohrejeme v panvici a prudko ho opražíme z oboch strán.
2.
Ošúpeme cibuľu, pokrájame a pridáme ju k mäsu. Mäso podlejeme vodou, premiešame a budeme dusiť do mäkka prikryté. Následne mäso vytiahneme a do tejto šťavy rozmrvíme slepačí bujón a prilejeme solamyl, ktorý sme vymiešali v troške vody. Budeme miešať do zhustnutia. Potom mäso dáme späť do omáčky.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.