FOTORECEPT: Cuketová sterilizovaná omáčka pod mäso
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
kg
cuketa
250
g
bravčová masť
1
kg
cibuľa
2
dl
sójová omáčka
140
g
vegeta
2
ks
kečup
1
KL
chilli
1
balíček
zázvor
5
strúčikov
cesnaku
postup
1.
Cuketu a cibuľu nakrájame na kocky.
2.
Na bravčovej masti osmažíme cibuľu, pridáme cuketu, na kocky nakrájaný cesnak, korenie a dusíme na miernom ohni 20 min.
3.
Potom pridáme kečup a dusíme ďalších 5 min.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.