FOTORECEPT: Domáca mäsová nátierka
stredná
náročnosť
ingrediencie
3
kg
rajčina
1
kg
paprika
1
kg
mleté bravčové mäso
1
kg
cibuľa
150
g
cukor
100
g
soľ
500
g
horčica
400
ml
olej
5
ks
feferónka
postup
1.
Všetky suroviny pomelieme na mäsovom mlynčeku a varíme v hrnci dve hodiny. Je potrebné dodržať čas varenia, aby sa prebytočná voda vyparila... inak bude nátierka riedka.
2.
Po dvoch hodinách odstavíme a pridáme olej a horčicu, poriadne premiešame a necháme trochu vychladnúť. Potom zmes rozmixujeme v robote na hladkú kašu a plníme do pohárov. Sterilizujeme 10 minút.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.