Halaszle
6
porcií
210
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
3
ks
kapor
4
kg
cibuľa
10
ks
paprika
8
ks
paradajka
3
ks
rybací bujón
5
litrov
voda
soľ
mleté čierne korenie
olej
mletá červená paprika
paprička čili
postup
1.
Ryby očistíme od šupín, vnútorností a nakrájame na filety. Do vody dáme variť očistené hlavy a chvosty s cibuľou nakrájanou na štvrťky. Pridáme nakrájané papriky a paradajky, bujóny a varíme 2 hodiny.
2.
Polievku prepasírujeme, dáme opäť variť a pridáme filety, soľ a korenie. Na záver pripravíme zásmažku z oleja a červenej papriky. Zásmažku nenecháme zovrieť, aby nezhorkla. Môžme pridať trošku čili papriky podľa chuti.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.