Barania polievka s kapustou
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
baranie mäso
400
g
kapusta
1
ks
cibuľa
4
strúčiky
cesnaku
30
g
hladká múka
20
g
masť
mletá červená paprika
rasca
majorán
soľ
postup
1.
Baranie mäso umyjeme a dáme so osolenej vody variť. Neskôr pridáme pokrájanú kapustu, cibuľu, rozotretý cesnak a rascu. Keď je mäso mäkké, vyberieme ho, pokrájame na menšie kusy a vložíme spať.
2.
Polievku zahustíme zápražkou z hladkej múky, masti a mletej červenej papriky. Nakoniec dochutíme majoránom.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.