Thajské kuracie karí
4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
PL
olivový olej
4
ČL
thajská červená alebo zelená karí pasta
4
ks
kuracie prsia
2
PL
sójová omáčka
1
konzerva
kokosové mlieko
175
g
šampiňóny
6
ks
cibuľka jarná
soľ
mleté čierne korenie
petržlenová vňať
postup
1.
Vo väčšej panvici pomaly rozohrejeme olej. Pridáme karí pastu a premiešame. Pridáme kuracinu nakrájanú na soté, miešame a pražíme 2 minúty, km mäso mierne nezhnedne.
2.
Prilejeme sójovú omáčku a kokosové mlieko. Za stáleho miešania uvedieme do varu. Potom plameň stíšime, primiešame šampiňóny a väčšiu čas cibuľky. Osolíme, okoreníme a varíme ešte 8 minút.
3.
Podávame horúce posypané petržlenovou vňaťou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.